20 Ekim 2012 Cumartesi

İyontoforez Cihazı/Galvanoterapi Kullananlara Tavsiye

Merhabalar. Bu yazı galvanoterapi ile tedavi olanlar için ya da olmayı düşünenleredir.
Galvanoterapide ilk 3 gün elinizde çok hafif kaşıntı hissi ve dolayısıyla kaşıntı olacaktır. Bu normaldir. Yapmanız gereken şey ise bir adet Arko Nem İnci Dokunuşu kremi kullanmak olacaktır. Neutrogena,Nivea, Dove gibi bir sürü krem bilirim. Ama Arko Nem'in bu çeşidi kadar etkilisiyle karşılaşmadım hiç. Arkonun bir de klasik gliserinli kremi var onu almayın. Etki etmiyor kızarıklığa. Her tedavi seansından sonra bu kremi kullanınca 3. günden sonra kızarıklık geçecek. 20 seans boyunca kullanmaya devam etmenizi tavsiye ederim kremi. Hem yumuşacık hem de terlemeyen elleriniz olur.Unutmayın yeşil kutulu olan İnci Dokunuşlu Arko Nem.

20 yorum:

  1. Öncelikle yazılarınız için çok teşekkürler:) size iyontoforez cihazı ve tedavi ile ilgili bir kaç soracağım soru olacak bana dönerseniz çok sevinirim mailim: m.yildirim_17@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) maille döndüm size. Geçmiş olsun

      Sil
  2. Merhabalar,
    bedne aynı sorunu yaşamaktayım birkaç sorum olacak size aleti kullanmak ve süresi ile ilgili suanda cerrahpaşa hastanesinde uygulatmaktayım zaten 8.seansa gidicem yarın ama aleti eve almak istiyorum nekadarda bir ara vermeliyim ve seanslarını soracağım sanırım sizinki ceraahpaşadan farklı mail olarak dönerseniz çok sevinirim.teşekkürler.
    gbagdatlioglu@gmail.com mail adresim

    YanıtlaSil
  3. meraba diş teli olanlar bu tedaviyi uygulayabilirmi bilginiz varmı ?

    YanıtlaSil
  4. mail adresinize mail attım ama cevap alamadım. Herhalde yoğunsunuz. Merak ettiğim bir konu var. Bu cihaz iki el veya ayağı aynı anda suya sokup mu kullanılıyor? Böyleyse sürekli vücuttan akım geçirmenin zararı yok mu? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Mail adresim orhan.yanikoglu@tubitak.gov.tr görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar bende cihaz hakkında bilgi almak istiyorum mail adresim mertgokdemir26@gmail.com geri dönerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Cihazi nasil satin alabilirim bana yardimci olur musunuz.
    erkanndemirbas@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. ben de 36 yildir ayni dertten muzdaribim.bu aleti nerden temin edebilirim.tesekkuerler.fatburcu@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Merhaba!!!

    Mali yardıma mı ihtiyacınız var?

    * $1000 - $10,000,000 aralığında
    * 3% faiz oranı
    * Uygun fiyatlı kredi geri ödeme planları

    Her türlü krediyi şu adresten e-postayla almak için lütfen bizimle iletişime geçin: universalfunds1@hotmail.com
    Hücre numarası: +1 (914) 517-3229

    İçtenlikle.
    Selamlar.

    YanıtlaSil


  11. I came across this loan company on Facebook and I contacted the email I saw and all a sudden I was approved of a loan of $60,000usd so I never believed all this can work till I was credited $60,000usd I will advice anyone who is in need of a loan to contact this loan company for help of a loan this is the company email [F E D E R A L O A N @ G M A I L . COM].or whatsapp or call + 1 8 4 5 7 3 1 5 7 1 6

    YanıtlaSil
  12. Bu tedavinin vücuda bir zararı var mı? Elimde yara var bantlada olsa bunu yapabilir miyim?

    YanıtlaSil
  13. Merhaba 21 yaşında üniversite öğrencisiyim aynı sıkıntı bende de var. Aleti nasıl edinebilirim? Ve birkaç sorum var. E mail adresim. halilibrahim.dogan19@hotmail.com

    YanıtlaSil
  14. Merhaba.benim oğlum 11 yaşında ve elleri ayakları aşırı terliyor yaz gününde bile çorapsız duramıyor hatta yatağa bile çorapla yatıyor.elleri daha büyük sorun yaratıyor okulda kalrm tutmakta çok zorlanıyor.bu cihaz onun yaşına uygunmudur alsak kullanabilirmiyiz? Dönüş yaparsanız çok sevinirim.haticekaan8705@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışında bulunmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  16. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek satın almakla ilgileniyoruz ve hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin; hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +1 (515) 293-5520

    YanıtlaSil
  17. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil
  18. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  19. Merhabalar ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim cihazı aldım. ndd3850@gmail.com a dönüş yapabilir misiniz lütfen..

    YanıtlaSil